Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Петренко О. В. 
Використання СО2 у системах холодопостачання торговельних підприємств / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, І. Р. Діц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 184-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_17
  Повний текст PDF - 436.56 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Петренко О.
  • Семенюк Д.
  • Діц І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Петренко О. В. Використання СО2 у системах холодопостачання торговельних підприємств / О. В. Петренко, Д. П. Семенюк, І. Р. Діц // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 184-195. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Петренко Олена Володимирівна (технічні науки)
  • Петренко Олексій Вікторович (технічні науки)
  • Петренко Олексій Володимирович (технічні науки)
  • Семенюк Дмитро Павлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського