Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Терешкін О. Г. 
Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. О. Удовенко, О. В. Омельченко, В. В. Перекрест // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 144-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_13
  Повний текст PDF - 699.065 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Терешкін О.
  • Горєлков Д.
  • Удовенко О.
  • Омельченко О.
  • Перекрест В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Терешкін О. Г. Дослідження процесів очищення часнику з подальшим їх конструктивним оснащенням / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, О. О. Удовенко, О. В. Омельченко, В. В. Перекрест // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 144-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Горєлков Дмитро Вікторович (технічні науки)
  • Удовенко Олег Олександрович (технічні науки)
  • Удовенко Олексій Олександрович (технічні науки)
  • Омельченко Олександр Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського