Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Погожих М. І. 
Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 132-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_12
  Повний текст PDF - 496.461 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Пак А.
  • Пак А.
  • Жеребкін М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового простору / М. І. Погожих, А. О. Пак, А. В. Пак, М. В. Жеребкін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 132-143. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович ()
  • Пак Андрій Олегович (технічні науки)
  • Пак Аліна Володимирівна (технічні науки)
  • Жеребкін Максим Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського