Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Дейниченко Г. В. Природа аномально високої ефективності процесу гідроструминної водополімерної обробки харчових продуктів різанням / Г. В. Дейниченко, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 118-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_11 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дейниченко Г. В. Природа аномально високої ефективності процесу гідроструминної водополімерної обробки харчових продуктів різанням / Г. В. Дейниченко, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 118-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_11.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |