Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Тютюкова Д. О. 
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 103-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_10
  Повний текст PDF - 397.174 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тютюкова Д.
  • Гринченко Н.
  • Пивоваров П.
  • Гринченко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тютюкова Д. О. Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 103-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тютюкова Дар'я Олександрівна (технічні науки)
  • Гринченко Наталя Геннадіївна (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського