Павлюк Р. Ю. 
Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Н. М. Тимофєєва, О. О. Юр’єва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 31-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_5
  Повний текст PDF - 384.592 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Радченко Л.
  • Таубер Р.
  • Тимофєєва Н.
  • Юр’єва О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Л. О. Радченко, Р. Д. Таубер, Н. М. Тимофєєва, О. О. Юр’єва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 31-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського