Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Павлюк Р. Ю. Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н.М. Тимофєєва, С. М. Лосєва, Т. В. Котюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 15-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчування / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Н.М. Тимофєєва, С. М. Лосєва, Т. В. Котюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 15-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |