Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Захаренко В. О. 
Проблема пористості і якості харчових продуктів / В. О. Захаренко, Л. А. Гайдамаха // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 331-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_33
  Повний текст PDF - 246.791 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Захаренко В.
  • Гайдамаха Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Захаренко В. О. Проблема пористості і якості харчових продуктів / В. О. Захаренко, Л. А. Гайдамаха // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 331-341. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_33.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Захаренко Віталій Олександрович (технічні науки)
  • Захаренко Володимир Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського