Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кійко В. В. 
Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців / В. В. Кійко, Н. Б. Аннєнкова, І. В. Бочко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 264-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_26
  Повний текст PDF - 250.229 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кійко В.
  • Аннєнкова Н.
  • Бочко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кійко В. В. Аналіз споживчих переваг та шляхи вдосконалення асортименту хлібців / В. В. Кійко, Н. Б. Аннєнкова, І. В. Бочко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 264-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кійко Вікторія Вікторівна (технічні науки)
  • Аннєнкова Надія Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського