Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Левчук І. В. 
Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І. В. Левчук, В. А. Кіщенко, В. К. Тимченко, К. В. Куниця, Т. В. Арутюнян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 249-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_25
  Повний текст PDF - 227.292 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Левчук І.
  • Кіщенко В.
  • Тимченко В.
  • Куниця К.
  • Арутюнян Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Левчук І. В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І. В. Левчук, В. А. Кіщенко, В. К. Тимченко, К. В. Куниця, Т. В. Арутюнян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 249-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Левчук Ірина Володимирівна (технічні науки)
  • Кіщенко Володимир Анатолійович (технічні науки)
  • Куниця Катерина Вікторівна (технічні науки)
  • Арутюнян Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського