Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Левчук І. В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І. В. Левчук, В. А. Кіщенко, В. К. Тимченко, К. В. Куниця, Т. В. Арутюнян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 249-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Левчук І. В. Наукові аспекти методу визначення консервантів у олієжировмісних продуктах / І. В. Левчук, В. А. Кіщенко, В. К. Тимченко, К. В. Куниця, Т. В. Арутюнян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 249-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |