Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Kolesnyk T. The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood / T. Kolesnyk, A. Kolesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kolesnyk T. The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood / T. Kolesnyk, A. Kolesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |