Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Kolesnyk T. 
The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood / T. Kolesnyk, A. Kolesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_24
  Повний текст PDF - 164.487 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kolesnyk T.
  • Kolesnyk A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kolesnyk T. The research of growth and toxin formation of botulism bacilli in boiled sausages containing color agent from blood / T. Kolesnyk, A. Kolesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 241-248. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колесник Анна Василівна (1989–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського