Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Жулінська О. В. 
Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23
  Повний текст PDF - 195.025 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Жулінська О.
  • Свідло К.
  • Мостова Л.
  • Мартиненко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Жулінська О. В. Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Жулінська Оксана Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Каріна Володимирівна (технічні науки)
  • Свідло Карина Володимирівна (технічні науки)
  • Мостова Людмила Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського