Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Жулінська О. В. Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Жулінська О. В. Розробка фізіологічно-математичної моделі оцінки якості харчової продукції / О. В. Жулінська, К. В. Свідло, Л. М. Мостова, Л. Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 231-241. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |