Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Коваленко О. А. 
Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, І. Г. Радзієвська, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_22
  Повний текст PDF - 175.411 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко О.
  • Ковбаса В.
  • Радзієвська І.
  • Гребень Б.
  • Нагорний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко О. А. Дослідження стабільності рослинних олій та їх купажів під час обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, І. Г. Радзієвська, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 223-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Олена Артурівна (технічні науки)
  • Коваленко Ольга Анатоліївна (хімічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  • Радзієвська Ірина Гіронтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського