Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Доломакін Ю. Ю. 
Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом / Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов, І. В. Житнецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_20
  Повний текст PDF - 268.066 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Доломакін Ю.
  • Бабанов І.
  • Житнецький І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Доломакін Ю. Ю. Тривалість основних етапів приготування рідкої опари, визначена непрямим методом / Ю. Ю. Доломакін, І. Г. Бабанов, І. В. Житнецький // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 201-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Доломакін Юрій Юрійович (технічні науки)
  • Житнецький Ігор Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського