Чернюшок О. А. 
Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів / О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров, О. І. Кепко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 193-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_19
  Повний текст PDF - 211.884 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернюшок О.
  • Федоров В.
  • Кепко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернюшок О. А. Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів / О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров, О. І. Кепко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 193-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернюшок Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  • Федоров Володимир Гаврилович (технічні науки)
  • Кепко Олег Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського