Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Токар А. Ю. 
Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 181-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_18
  Повний текст PDF - 640.667 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токар А.
  • Миронюк С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токар А. Ю. Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 181-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токар Анастасія Юхимівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського