Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Токар А. Ю. Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 181-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Токар А. Ю. Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування / А. Ю. Токар, С. С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 181-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |