Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дзюба Н. А. 
Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану / Н. А. Дзюба, О. В. Землякова, К. Г. Педак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 142-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_14
  Повний текст PDF - 174.812 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дзюба Н.
  • Землякова О.
  • Педак К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дзюба Н. А. Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану / Н. А. Дзюба, О. В. Землякова, К. Г. Педак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 142-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дзюба Надія Анатоліївна (біологічні науки)
  • Землякова Олена Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського