Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Назаренко Ю. В. 
Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування / Ю. В. Назаренко, С. Ю. Ященко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 127-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_13
  Повний текст PDF - 205.07 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко Ю.
  • Ященко С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко Ю. В. Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування / Ю. В. Назаренко, С. Ю. Ященко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 127-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Юлія Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського