Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Уханова І. М. Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою оздоровчого характеру / І. М. Уханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 113-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Уханова І. М. Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою оздоровчого характеру / І. М. Уханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 113-126. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_12. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |