Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко А. М. 
Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності / А. М. Одарченко, О. В. М’ячиков, Є. Л. Гасай, Я. Ю. Албатова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_6
  Повний текст PDF - 502.303 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко А.
  • М’ячиков О.
  • Гасай Є.
  • Албатова Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко А. М. Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності / А. М. Одарченко, О. В. М’ячиков, Є. Л. Гасай, Я. Ю. Албатова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 40-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Андрій Миколайович (технічні науки)
  • Гасай Євгенія Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського