Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Pavlyuk R. The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O Каplun, A. Borysova, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 29-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O Каplun, A. Borysova, S. Loseva // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 29-39. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |