Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Вимоги до оформлення статей // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 375-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_40
  Повний текст PDF - 232.711 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

Вимоги до оформлення статей // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 375-380. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_40.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського