Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дюкарева Г. І. 
Порядок та особливості митного оформлення косметичних кремів під час переміщення через митний кордон у режимі "Імпорт" / Г. І. Дюкарева, В. В. Полупан, В. І. Войник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 356-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_38
  Повний текст PDF - 317.744 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дюкарева Г.
  • Полупан В.
  • Войник В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дюкарева Г. І. Порядок та особливості митного оформлення косметичних кремів під час переміщення через митний кордон у режимі "Імпорт" / Г. І. Дюкарева, В. В. Полупан, В. І. Войник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 356-366. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дюкарева Галина Іванівна (технічні науки)
  • Полупан Валентин Вадимович (технічні науки)
  • Полупан Володимир Володимирович (1993–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського