Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Харандюк Т. В. Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 326-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_35 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Харандюк Т. В. Вплив концентрації сусла на стадії культивування дріжджів на зброджування висококонцентрованого пивного сусла / Т. В. Харандюк, Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 326-335. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_35.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |