Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кочубей-Литвиненко О. В. 
Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення / О. В. Кочубей-Литвиненко, В. М. Іщенко, К. Г. Лопатько, В. В. Фоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_34
  Повний текст PDF - 703.248 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кочубей-Литвиненко О.
  • Іщенко В.
  • Лопатько К.
  • Фоменко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кочубей-Литвиненко О. В. Перетворення компонентів молочної сироватки в процесі електроіскрового оброблення / О. В. Кочубей-Литвиненко, В. М. Іщенко, К. Г. Лопатько, В. В. Фоменко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 316-326. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_34.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна (технічні науки)
  • Іщенко Вадим Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського