Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Михайлов В. М. 
Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки / В. М. Михайлов, М. С. Синєкоп, Л. О. Пархоменко, С. В. Михайлова, М. С. Софронова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 254-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_27
  Повний текст PDF - 362.574 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Михайлов В.
  • Синєкоп М.
  • Пархоменко Л.
  • Михайлова С.
  • Софронова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Михайлов В. М. Використання R-функцій для математичного моделювання процесів теплової обробки / В. М. Михайлов, М. С. Синєкоп, Л. О. Пархоменко, С. В. Михайлова, М. С. Софронова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 254-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_27.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1963–) (технічні науки)
  • Михайлов Валерій Михайлович (1943–) (технічні науки)
  • Синєкоп Микола Сергійович (технічні науки)
  • Пархоменко Лариса Олексіївна (технічні науки)
  • Михайлова Світлана Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського