Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Ковальов О. В. 
Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження / О. В. Ковальов, І. М. Миколів, Є. М. Бабко, Р. Л. Якобчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 222-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_24
  Повний текст PDF - 384.791 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковальов О.
  • Миколів І.
  • Бабко Є.
  • Якобчук Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковальов О. В. Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження / О. В. Ковальов, І. М. Миколів, Є. М. Бабко, Р. Л. Якобчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 222-232. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковальов Олександр Володимирович (технічні науки)
  • Ковальов Олександр Вікторович (1979–) (технічні науки)
  • Миколів Іван Михайлович (технічні науки)
  • Бабко Євген Миколайович (технічні науки)
  • Якобчук Роман Леонідович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського