Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Ющенко Н. М. 
Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії / Н. М. Ющенко, Т. О. Белемець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 214-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_23
  Повний текст PDF - 717.096 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ющенко Н.
  • Белемець Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ющенко Н. М. Використання молочної сироватки для отримання екстрактів на основі листя стевії / Н. М. Ющенко, Т. О. Белемець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 214-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ющенко Наталія Михайлівна (технічні науки)
  • Белемець Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського