Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Колесник Т. Л. Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показниками / Т. Л. Колесник, А. О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 188-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Колесник Т. Л. Дослідження безпеки варених ковбас, що містять барвник із крові, за санітарно-бактеріологічними показниками / Т. Л. Колесник, А. О. Колесник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 188-197. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |