Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Сидоренко О. В. Напрями реформування галузі рибного господарства України / О. В. Сидоренко, В. П. Коротецький, Н. О. Боліла // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 176-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сидоренко О. В. Напрями реформування галузі рибного господарства України / О. В. Сидоренко, В. П. Коротецький, Н. О. Боліла // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 176-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |