Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Осокіна Н. М. 
Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна / Н. М. Осокіна, В. В. Любич, В. В. Возіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 165-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_18
  Повний текст PDF - 510.117 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Осокіна Н.
  • Любич В.
  • Возіян В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Осокіна Н. М. Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна / Н. М. Осокіна, В. В. Любич, В. В. Возіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 165-176. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Осокіна Ніна Максимівна (сільськогосподарські науки)
  • Любич Віталій Володимирович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського