Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Пасічний В. М. Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, М. Ю. Герасименко, І. В. Неводюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_17 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, М. Ю. Герасименко, І. В. Неводюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_17.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |