Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Пасічний В. М. 
Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, М. Ю. Герасименко, І. В. Неводюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_17
  Повний текст PDF - 601.258 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Гередчук А.
  • Герасименко М.
  • Неводюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Дослідження властивостей білково-жирових емульсій для м’ясовмісних напівфабрикатів оздоровчого спрямування / В. М. Пасічний, А. М. Гередчук, М. Ю. Герасименко, І. В. Неводюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 155-165. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Гередчук Аліна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського