Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Постнов Г. М. 
Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління риби / Г. М. Постнов, О. А. Круглова, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_13
  Повний текст PDF - 346.11 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Круглова О.
  • Червоний В.
  • Яковлєв О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового апарата для соління риби / Г. М. Постнов, О. А. Круглова, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 114-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Круглова Ольга Андріївна (технічні науки)
  • Червоний Віталій Миколайович (технічні науки)
  • Яковлєв Олег Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського