Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Гідроструминне водополімерне pозрізання заморожених харчових продуктів / Г. В. Дейниченко, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 94-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_11
  Повний текст PDF - 1.472 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Погребняк А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Гідроструминне водополімерне pозрізання заморожених харчових продуктів / Г. В. Дейниченко, А. В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 94-103. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Погребняк Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського