Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дейниченко Г. В. 
Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова, К. М. Гончарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 82-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_10
  Повний текст PDF - 360.407 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дейниченко Г.
  • Золотухіна І.
  • Сефіханова К.
  • Гончарова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дейниченко Г. В. Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних / Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова, К. М. Гончарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 2. - С. 82-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_2_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дейниченко Григорій Вікторович (технічні науки)
  • Золотухіна Інна Василівна (технічні науки)
  • Сефіханова Катерина Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського