Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кондратюк Н. В. 
Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички / Н. В. Кондратюк, В. Л. Большакова, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 50-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_7
  Повний текст PDF - 306.023 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондратюк Н.
  • Большакова В.
  • Пивоваров Є.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондратюк Н. В. Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички / Н. В. Кондратюк, В. Л. Большакова, Є. П. Пивоваров, П. П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 50-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  • Пивоваров Євген Павлович (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського