Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Дітріх І. В. 
Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 450-457. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_50
  Повний текст PDF - 391.636 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Дітріх І.
  • Марченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Дітріх І. В. Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry" / І. В. Дітріх, Ю. І. Марченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 450-457. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_50.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Дітріх Ірина Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського