Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кузьмін О. В. 
Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, В. Г. Мирончук, С. Ю. Суйков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 374-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_43
  Повний текст PDF - 412.431 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кузьмін О.
  • Топольник В.
  • Мирончук В.
  • Суйков С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кузьмін О. В. Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, В. Г. Мирончук, С. Ю. Суйков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 374-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_43.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кузьмін Олег Володимирович (технічні науки)
  • Топольник Віра Григорівна (технічні науки)
  • Мирончук Валерій Григорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського