Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Орлова Н. Я. 
Структурно-механічні властивості баклажанових снеків / Н. Я. Орлова, Ю. В. Дьякова, Р. П. Романенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 363-374. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_42
  Повний текст PDF - 396.959 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Орлова Н.
  • Дьякова Ю.
  • Романенко Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Орлова Н. Я. Структурно-механічні властивості баклажанових снеків / Н. Я. Орлова, Ю. В. Дьякова, Р. П. Романенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 363-374. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_42.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Орлова Наталія Язепівна (технічні науки)
  • Дьякова Юлія Вікторівна (технічні науки)
  • Романенко Роман Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського