Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Степанова Т. М. 
Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 325-331. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_38
  Повний текст PDF - 293.694 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Степанова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції / Т. М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 325-331. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Степанова Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського