Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кондратюк Н. В. 
Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами / Н. В. Кондратюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 314-324. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_37
  Повний текст PDF - 333.738 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондратюк Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондратюк Н. В. Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами / Н. В. Кондратюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 314-324. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського