Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Коlesnyk T. Biological value of boiled sausage with blood colouring agent / T. Коlesnyk, A. Коlesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 283-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_33 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коlesnyk T. Biological value of boiled sausage with blood colouring agent / T. Коlesnyk, A. Коlesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 283-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_33. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |