Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Коlesnyk T. 
Biological value of boiled sausage with blood colouring agent / T. Коlesnyk, A. Коlesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 283-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_33
  Повний текст PDF - 268.682 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коlesnyk T.
  • Коlesnyk A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коlesnyk T. Biological value of boiled sausage with blood colouring agent / T. Коlesnyk, A. Коlesnyk // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 283-291. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського