Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Кучерук З. І. 
Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32
  Повний текст PDF - 374.889 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кучерук З.
  • Постнова О.
  • Галич А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кучерук З. І. Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту / З. І. Кучерук, О. М. Постнова, А. О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 275-283. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_32.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кучерук Зіновія Іванівна (технічні науки)
  • Постнова Ольга Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського