Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Одарченко М. С. 
Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, А. А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_31
  Повний текст PDF - 294.079 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Одарченко М.
  • Карпенко З.
  • Сергієнко А.
  • Бобирєва А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Одарченко М. С. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, А. А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_31.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Одарченко Микола Семенович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського