Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Одарченко М. С. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, А. А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_31 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Одарченко М. С. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М. С. Одарченко, З. П. Карпенко, А. О. Сергієнко, А. А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 267-274. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_31.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |