Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Шидакова-Каменюка О. Г. 
Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. П. Головко, І. С. Роговий, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 213-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_25
  Повний текст PDF - 304.69 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шидакова-Каменюка О.
  • Головко М.
  • Роговий І.
  • Рогова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шидакова-Каменюка О. Г. Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. П. Головко, І. С. Роговий, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 213-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шидакова-Каменюка Олена Гайдарівна (технічні науки)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Роговий Іван Станіславович (технічні науки)
  • Рогова Алла Леонідівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського