Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Шидакова-Каменюка О. Г. Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. П. Головко, І. С. Роговий, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 213-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шидакова-Каменюка О. Г. Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового / О. Г. Шидакова-Каменюка, М. П. Головко, І. С. Роговий, А. Л. Рогова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 213-222. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |