Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Постнов Г. М. 
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24
  Повний текст PDF - 314.543 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Постнов Г.
  • Терешкін О.
  • Дмитревський Д.
  • Василець І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Постнов Г. М. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Постнов Геннадій Михайлович (технічні науки)
  • Терешкін Олег Георгійович (технічні науки)
  • Дмитревський Дмитро В'ячеславович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського