Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Постнов Г. М. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Постнов Г. М. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |