Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Токолов Ю. І. 
Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23
  Повний текст PDF - 286.914 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Токолов Ю.
  • Гурський П.
  • Богомолов О.
  • Домніч М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Токолов Ю. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Токолов Юрій Іванович (технічні науки)
  • Гурський Петро Васильович (технічні науки)
  • Богомолов Олексій Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського