Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Токолов Ю. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Токолов Ю. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля / Ю. І. Токолов, П. В. Гурський, О. В. Богомолов, М. І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 197-204. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_23.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |