Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 107-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 107-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |