Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Черевко О. І. 
Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 107-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_13
  Повний текст PDF - 376.746 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черевко О.
  • Скрипник В.
  • Фарісєєв А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черевко О. І. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення / О. І. Черевко, В. О. Скрипник, А. Г. Фарісєєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 107-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черевко Олександр Іванович (технічні науки)
  • Скрипник Вячеслав Олександрович (технічні науки)
  • Фарісєєв Андрій Геннадійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського