Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Pavlyuk R. 
The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction / R. Pavlyuk, N. Timofeyeva, К. Balabai, S. Loseva, A. Borysova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_9
  Повний текст PDF - 459.9 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Timofeyeva N.
  • Balabai К.
  • Loseva S.
  • Borysova A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction / R. Pavlyuk, N. Timofeyeva, К. Balabai, S. Loseva, A. Borysova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського