Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Pavlyuk R. The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction / R. Pavlyuk, N. Timofeyeva, К. Balabai, S. Loseva, A. Borysova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. The new about carotenoids during the refrigerated processing of carotene-containing vegetables and berries with the use of cryo- and mechanical destruction / R. Pavlyuk, N. Timofeyeva, К. Balabai, S. Loseva, A. Borysova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 74-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |