Наукова періодика України | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі | ||
Pavlyuk R. Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Yurieva, Yu. Nakonechnaya, T. Kotyuk, V. Arkhypova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 62-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Yurieva, Yu. Nakonechnaya, T. Kotyuk, V. Arkhypova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 62-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |