Наукова періодика України Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі


Pavlyuk R. 
Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Yurieva, Yu. Nakonechnaya, T. Kotyuk, V. Arkhypova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 62-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_8
  Повний текст PDF - 430.433 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Pogarskaya V.
  • Yurieva O.
  • Nakonechnaya Y.
  • Kotyuk T.
  • Arkhypova V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. Innovative technology of melted cheese products with the use of freezing and mechanical destruсtion / R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, O. Yurieva, Yu. Nakonechnaya, T. Kotyuk, V. Arkhypova // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 2. - С. 62-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_2_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського